Tuinkast

Tuinkast nodig? Zoek je een handige en mooie opslag voor al je tuinspullen? Een Tuin opbergkast geeft je een recht-toe-recht-aan oplossing voor je tuingereedschap. Maar ook tuinstoelen en de barbecue kun je kwijt in een tuinkast. Het ligt er maar net aan wat je precies droog en mooi wilt houden en hoeveel ruimte dus nodig is, welke kast je nodig hebt. Daarnaast heb je ook nog heel veel keuze in stijlen van tuinopslag.

Wil je een eenvoudige tuinkast die precies langs je terras past? Kies je voor een opbergbox waar niet alleen veel spullen in kunnen, maar die je ook nog eens als bankje kunt gebruiken? Of twijfel je over een tuinhuis, blokhut of tuinkast, omdat je niet alleen de fietsen erin kwijt wilt, maar ook de tuinmeubelen en andere tuinspullen. Bij Brico/Plan-it vind je alles, niet alleen bij ons in de winkel, maar ook online. En online kun je bij ons niet alleen alles bekijken, maar ook gelijk de tuinkast kopen die je wilt hebben

DE JUISTE TUINKAST

Zoekt u een kleine berging in een tuin? Dan komt u uit bij onze tuinkasten. Steeds meer mensen kiezen voor een metalen of houten tuinkast in de tuin voor het snel opruimen van tuinkussens, tuingereedschap en andere kleine tuinartikelen. Kies uit diverse formaten geimpregneerde houten tuinkasten met plat of tuinbergingen met puntdak.

 

Tuinkast kopen? E-woodproducts is verdeler van uin opbergsystemen in heel Nederland. In ons gamma hebben we tuinkasten van verschillende afmetingen, modellen en houtsoorten.Enkele voorbeelden

  • TUINKAST MAASTRICHT (93 X 66 X 189 CM).
  • TUINKAST EINDHOVEN (99 X 72 X 182 CM).
  • TUINKAST AMSTERDAM (190 X 139 CM).
  • TUINKAST ROTTERDAM (190 X 100 CM).
  • Tuinkast Rotterdam (190 x 100 cm).

Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (dit verschilt per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinkasten en andere tuinmeubelen te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, vijzen…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.

TuinkastMaisonette de jeux. We bieden opbergsystemen aan in verschillende modellen en grootte. Er zijn opbergsystemen  bedoelt als berging voor tuingereedschap, alsook fietsenbergingen.

Meestal wil je zonder gedoe je fiets uit de schuur kunnen halen. Dan is het fijn als je fiets niet in een tuinkast staat met heel veel andere spullen. Of dat er een gedeelte in je schuur is speciaal voor de fietsen. Vaak zijn er hele slimme opslagoplossingen zoals een Tuinkast die zo min mogelijk ruimte innemen in de tuin, terwijl ze wel veel functionele ruimte bieden om je spullen op te bergen. Heb jij een vraag over tuinopslag? Wil je weten wat het beste zou passen bij jouw tuin en wat je er in kwijt wilt? Vraag het gewoon aan onze medewerkers, we helpen je graag de beste kast voor jouw tuin te kiezen.

Zetels

Wordt dit jouw nieuwe zetel? In onze zetels kan je heerlijk relaxen in stijl. Kwaliteit, zacht zitcomfort en een stijlvol design staan voorop. Wordt dit jouw nieuwe zetel? In onze zetels kan je heerlijk relaxen in stijl. Kwaliteit, zacht zitcomfort en een stijlvol design staan voorop. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet.